014/85 03 09
Turnhoutsebaan 106 - 2460 Kasterlee
Ma. - Vr.: 8u - 12u, 13u - 18u
Za.: 9u - 12u
verhuur gereedschap gereedschap gereedschap huren gereedschappen professioneel gereedschap
verhuur gereedschap gereedschap gereedschap huren gereedschappen professioneel gereedschap
 • Onze service

  Wist je dat je bij Eelen mag rekenen op een
  uitstekende service? Je kunt je gereedschap bij ons
  testen �n herstellingen of onderhoud zijn mogelijk. verhuur gereedschap gereedschap gereedschap huren gereedschappen professioneel gereedschap

 • Top materiaal

  Ben je professional of doe-het-zelver?
  Profiteer dan van onze kwaliteitsvolle gereedschappen
  voor al jouw werken en neem een kijkje in de catalogus. verhuur gereedschap gereedschap gereedschap huren gereedschappen professioneel gereedschap

 • Ons aanbod

  Professionele bouwproducten, gereedschappen of bouwmachines
  nodig? Bij Eelen kan je ze zowel kopen als huren.
  Ontdek snel het gamma in de catalogus!verhuur gereedschap gereedschap gereedschap huren gereedschappen professioneel gereedschap

Vakkundig verhuur gereedschap

Je bent doe-het-zelver, startende vakman of je hebt je gereedschap slechts voor een bepaalde periode nodig. Er zijn redenen genoeg waarbij professioneel gereedschap huren de juiste beslissing is. Wil je tuingereedschap, een betonmolen of een stelling huren? We bespreken alvast de mogelijkheden op het vlak van verhuur gereedschap!

Verhuur gereedschap: het gamma

Bij gereedschappen Eelen weten we dat professioneel gereedschap kopen een grotere investering is en dat het niet voor elke situatie de beste oplossing is. Dat wil echter niet zeggen dat je aan kwaliteit moet inboeten! Vakman of klusser, wanneer je kiest voor gespecialiseerd gereedschap huren dan gaat het werk ongetwijfeld vlotter vooruit. Benieuwd naar wat er onder de opties van “verhuur gereedschap” valt? Wij richten ons tot verschillende specifieke doelgroepen en dat merk je aan onze toestellen. Zowel tuingereedschap als een betonmolen huren is mogelijk. Wil je een stelling huren of een schuurmachine huren? Geen probleem! Ons ruim gamma bevat ook elektrisch gereedschap.

Er zijn redenen genoeg waarbij professioneel gereedschap huren de juiste beslissing is.

Verhuur gereedschap met top service

Aangezien kwaliteit onze prioriteit is, scoort Eelen hoog in de categorie “verhuur gereedschap”. Elke bouwmachine en elk gereedschap wordt namelijk steeds nauwkeurig gecontroleerd door onze interne dienst. Ons team neemt het onderhoud van de machines voor hun rekening en garandeert een optimale staat van dienst.

Verhuur gereedschap met top service.
Daarnaast voorkomen we bij Eelen dat je tijd verliest wanneer er zich een probleem voordoet, want onze hersteldienst staat steeds voor je klaar. Wist je trouwens al dat wanneer je twijfelt om een bepaald gereedschap te kopen, je het eerst mag uitproberen? Zo kan je het toestel tot in de puntjes leren kennen!

 

Je gereedschap huren bij Eelen

Wil je een betonmolen, elektrisch gereedschap of stelling huren? Dan is gereedschappen Eelen in Kasterlee de plek waar je moet zijn! Zowel professionelen als particulieren worden bijgestaan met de nodige tips en een uitstekende service. Ervaar je problemen wanneer je één van onze toestellen huurt? Dan rekenen wij hier bovendien niets voor aan. Proef alvast eens van ons divers verhuur assortiment in de online catalogus!