014/85 03 09
Turnhoutsebaan 106 - 2460 Kasterlee
Ma. - Vr.: 8u - 12u, 13u - 18u
Za.: 9u - 12u
meetgereedschap laser meetgereedschap meetgereedschappen gereedschappen meter
meetgereedschap laser meetgereedschap meetgereedschappen gereedschappen meter
 • Onze service

  Wist je dat je bij Eelen mag rekenen op een
  uitstekende service? Je kunt je gereedschap bij ons
  testen �n herstellingen of onderhoud zijn mogelijk. meetgereedschap laser meetgereedschap meetgereedschappen gereedschappen meter

 • Top materiaal

  Ben je professional of doe-het-zelver?
  Profiteer dan van onze kwaliteitsvolle gereedschappen
  voor al jouw werken en neem een kijkje in de catalogus. meetgereedschap laser meetgereedschap meetgereedschappen gereedschappen meter

 • Ons aanbod

  Professionele bouwproducten, gereedschappen of bouwmachines
  nodig? Bij Eelen kan je ze zowel kopen als huren.
  Ontdek snel het gamma in de catalogus!meetgereedschap laser meetgereedschap meetgereedschappen gereedschappen meter

Betrouwbaar meetgereedschap

Een waterpas, winkelhaak of meter, een vakman kan niet zonder zijn meetgereedschap. Of het nu is bij ruwbouwtoepassingen of vaak voorkomende klusjes, Eelen biedt een waaier aan bestendige meetgereedschappen om nauwkeurig werk te verrichten. Meet je het liefst met lasertechnologie of hou je je aan het traditioneel meetgereedschap? Dan hebben we voor elk wat wils! Van het nieuwste laser meetgereedschap zoals een laser waterpas of laser meter tot het gebruikelijke gereedschap.

Allerlei meetgereedschap

In de bouwsector beseft men als geen ander dat meten weten is. En dat in de breedste zin! Zowel bij binnen- als buitenwerken staat of valt alles met het meetgereedschap dat je gebruikt. We kunnen het belang van betrouwbare en correcte meetgereedschappen dus niet ontkennen. In ons assortiment vind je dan ook een selectie van merken waar je op kunt vertrouwen. Zo is er meetgereedschap van BMI, Topcon, Spectra, Nedo, Protimeter, Trotec en Leica verkrijgbaar in onze winkel. Welke meettoestellen behoren nu tot ons gamma? Wel dat gaat van vochtigheidsmeters, waterpassen, elektronische passlangen, afstandsmeters tot rolmeters. Daarnaast vind je ook winkelhaken en allerlei andere meettoestellen in onze shop.

Een waterpas, winkelhaak of meter, een vakman kan niet zonder zijn meetgereedschap.

Nauwkeurig laser meetgereedschap

Ga je steeds met de nieuwste technologie aan de slag? Dan zijn we ervan overtuigd dat onze collectie laser meetgereedschap al jouw werkzaamheden vereenvoudigt! De markt van laser meetgereedschap evolueert voortdurend en dat merk je aan het aanbod van Eelen gereedschappen. We zijn steeds up-to-date met het laatste nieuwe laser meetgereedschap. We horen je nu al denken: “Welke toestellen worden er verkocht bij Eelen?”. Dat gaat van een laser meter, lijnlaser tot een laser waterpas. Of ben je misschien op zoek naar een roterende laser om rondom een volledige kamer te projecteren? Ook dat is voorradig in onze gereedschap winkel in Kasterlee!

Of het nu is bij ruwbouwtoepassingen of vaak voorkomende klusjes, Eelen biedt een waaier aan bestendige meetgereedschappen om nauwkeurig werk te verrichten.

Het vergemakkelijkt het rechts en haaks uitlijnen van al je constructies en leent zich perfect tot tal van ruwbouwtoepassingen. Denk bijvoorbeeld aan elektrische installaties of de installatie van valse plafonds.

 

Meetgereedschap van waterpas tot laser

Elke klus of constructie wordt eenvoudiger en meer nauwkeurig met professioneel meetgereedschap. Bij Eelen krijg je uitgebreid de keuze uit laser gereedschappen zoals een laser meter of lijnlaser. Ook het gebruikelijke meetgereedschap vind je in onze shop! Kan je niet wachten om langs te komen? We zijn geopend van maandag tot vrijdag open van 9-12 u en van 13-18u. Op zaterdag kan je in onze winkel terecht van 9 tot 12 uur.