014/85 03 09
Turnhoutsebaan 106 - 2460 Kasterlee
Ma. - Vr.: 8u - 12u, 13u - 18u
Za.: 9u - 12u
bouwmachines bouwmachine bouwmachines te koop compressor ontvochtiger
bouwmachines bouwmachine bouwmachines te koop compressor ontvochtiger
 • Onze service

  Wist je dat je bij Eelen mag rekenen op een
  uitstekende service? Je kunt je gereedschap bij ons
  testen �n herstellingen of onderhoud zijn mogelijk. bouwmachines bouwmachine bouwmachines te koop compressor ontvochtiger

 • Top materiaal

  Ben je professional of doe-het-zelver?
  Profiteer dan van onze kwaliteitsvolle gereedschappen
  voor al jouw werken en neem een kijkje in de catalogus. bouwmachines bouwmachine bouwmachines te koop compressor ontvochtiger

 • Ons aanbod

  Professionele bouwproducten, gereedschappen of bouwmachines
  nodig? Bij Eelen kan je ze zowel kopen als huren.
  Ontdek snel het gamma in de catalogus!bouwmachines bouwmachine bouwmachines te koop compressor ontvochtiger

Bouwmachines

Je kunt het niet ontkennen: betrouwbare bouwmachines zijn cruciaal voor al je werken. Gelukkig hoef je niet ver te zoeken naar professionele toestellen want in onze collectie vindt elke vakman de bouwmachines waar hij het liefst mee werkt. Een hogedrukreiniger, compressor, generator, bouwdroger, ontvochtiger, pompen, we hebben het allemaal. Verkoop en verhuur bouwmachines? Daarvoor is Eelen de beste partner!

 

Bouwmachines van uitstekende kwaliteit

In onze winkel in Kasterlee introduceert ons team graag de wijde waaier aan bouwmachines. Waar mag je je nu aan verwachten? Wel, dat is eenvoudig te beantwoorden: de beste kwaliteit en dat aan de beste prijs. Daarnaast richten wij ons met ons aanbod bouwmachines tot elke stiel binnen de bouwsector. Als aannemer vind je ongetwijfeld een betonmolen, bouwdroger of compressor naar je zin. Ben je doe-het-zelver? Dan weet je waarschijnlijk ook dat het werk heel wat vlotter verloopt met een professionele bouwmachine! Bovendien helpen onze medewerkers steeds met je vragen. Stel je wilt een nieuwe hogedrukreiniger, generator of ontvochtiger, dan geven we je dus met plezier de gewenste raad.

 

Bouwmachines: compressor en generator

Al je luchtgereedschappen aandrijven? Dat doe je met de juiste compressor! Want niet zomaar elke compressor is geschikt om je gereedschap aan te drijven. Maar bij Eelen mag je gerust zijn, want wij staan je steeds bij met de juiste tips en tricks over bouwmachines. Bovendien helpen wij je er ook de meest duurzame compressor uit te kiezen, of je nu klusser of professional bent. Wist je dat we elk type bouwmachine te koop of te huur hebben? Zo kan je bij ons terecht voor een generator van verschillende vermogens.

 

Bouwmachines: bouwdroger en ontvochtiger

Verwarmingstoestellen, warmeluchtblazers, ventilators en vochtmeters zijn onmisbare bouwmachines in het vochtig Belgisch klimaat. Gelukkig kunnen zowel professionals als doe-het-zelvers hun droogproces versnellen met een kwaliteitsvolle bouwdroger uit ons assortiment. Wil je vochtproblemen voorkomen? Dan kan je niet zonder een efficiënte ontvochtiger! Als je een bouwdroger of ontvochtiger bij Eelen koopt of huurt, heb je de keuze tussen de merken Dryfast, Master, Sial, Munters en Trotec.

 

Huur of koop je bouwmachines

Onder het motto “kwaliteit is onze prioriteit” is Eelen jouw gereedschap leverancier! Wanneer je voor kwaliteit kiest, krijg je bij Eelen bovendien twee opties. We hebben tal van bouwmachines te koop en geven ook de mogelijkheid tot verhuur. Bouwmachines van een hogedrukreiniger tot compressor, je kunt ze één voor één online bekijken in onze catalogus. Ben je in de buurt? Bezoek dan snel onze winkel in Kasterlee!