014/85 03 09
Turnhoutsebaan 106 - 2460 Kasterlee
Ma. - Vr.: 8u - 12u, 13u - 18u
Za.: 9u - 12u
gereedschap professioneel gereedschap professioneel gereedschap kopen gereedschap kopen gereedschappen
gereedschap professioneel gereedschap professioneel gereedschap kopen gereedschap kopen gereedschappen
 • Onze service

  Wist je dat je bij Eelen mag rekenen op een
  uitstekende service? Je kunt je gereedschap bij ons
  testen �n herstellingen of onderhoud zijn mogelijk. gereedschap professioneel gereedschap professioneel gereedschap kopen gereedschap kopen gereedschappen

 • Top materiaal

  Ben je professional of doe-het-zelver?
  Profiteer dan van onze kwaliteitsvolle gereedschappen
  voor al jouw werken en neem een kijkje in de catalogus. gereedschap professioneel gereedschap professioneel gereedschap kopen gereedschap kopen gereedschappen

 • Ons aanbod

  Professionele bouwproducten, gereedschappen of bouwmachines
  nodig? Bij Eelen kan je ze zowel kopen als huren.
  Ontdek snel het gamma in de catalogus!gereedschap professioneel gereedschap professioneel gereedschap kopen gereedschap kopen gereedschappen

Excellente service bij jouw gereedschap

Wanneer je professioneel gereedschap kopen of huren wilt, is een betrouwbare service essentieel. En daar zijn we ons bewust van bij gereedschappen Eelen! Van advies op maat, snelle leveringen, herstellingen tot een uitstekende dienst na verkoop: daar mag je je aan verwachten. We overlopen alvast waarom je op gereedschappen Eelen kunt bouwen.

Gereedschap van top kwaliteit

Het kopen of huren van de beste gereedschappen of bouwmachines vergt toch wel enige vakkundigheid. Of je nu een vakman of eerder een doe-het-zelver bent: de nieuwste tips komen altijd wel van pas! Zo kan het al snel gebeuren dat je twijfelt tussen bepaalde merken of modellen voor jouw specifieke bouwwerk en kan zaakvoerder Jo Eelen, ingenieur elektromechanica, jouw keuze vergemakkelijken dankzij zijn verregaande kennis. Wij informeren je niet alleen over de werking van onze diverse gereedschappen en bouwmachines, we blijven ook voortdurend op de hoogte van de laatste vernieuwingen of veranderingen van professioneel gereedschap. Met het oog op innovatie maken we vervolgens zelf een selectie van het werkgereedschap van de hoogste kwaliteit.

Wanneer je professioneel gereedschap kopen of huren wilt, is een betrouwbare service essentieel.

Herstelling van je gereedschap

Een uitgebreid gamma, raad op maat en goede service? Dat is wat gereedschappen Eelen kenmerkt! Zowel als je bouwmachines, bouwproducten of professioneel gereedschap kopen wilt, als in de categorie “verhuur gereedschap”, mag je bij Eelen op kwaliteit rekenen. En dat op elk vlak! Snelle herstellingen, leveringen en oplossingen voor eventuele moeilijkheden gebeuren steeds op een correcte manier. Wist je al dat we over een eigen dienst beschikken voor het beheer en onderhoud van jouw professioneel gereedschap en bouwmachines? Dit brengt met zich mee dat we doorgaans vervangtoestellen kunnen voorzien en dat we instaan voor het machine onderhoud van de aangekochte bouwmachines. Op deze manier gebeurt jouw onderhoud sneller én eerlijker, want we laten je zelf de onderdelen bekijken alvorens we tot reparatie overgaan.

Ontdek ons professioneel gereedschap.

Daarnaast bieden zowel wij als onze leveranciers een garantie op de onderdelen gedurende een aantal jaren na de verkoop.

 

Ontdek ons professioneel gereedschap

Benieuwd naar onze gereedschappen, bouwartikelen en bouwmachines? Aarzel dan niet om kennis te komen maken met ons uitgebreid gamma professioneel gereedschap! Wij verwelkomen je van maandag tot zaterdag in onze gereedschap winkel in Kasterlee. Van maandag tot vrijdag zijn we geopend van 8 – 12u en van 13 – 18u. Op zaterdag kan je in onze winkel terecht van 9 tot 12 uur. Voor meer informatie geef je ons gerust een seintje op 014/85 03 09.