014/85 03 09
Turnhoutsebaan 106 - 2460 Kasterlee
Ma. - Vr.: 8u - 12u, 13u - 18u
Za.: 9u - 12u
diamantgereedschap diamantgereedschappen diamantgereedschap kopen gereedschap zaagmachines
diamantgereedschap diamantgereedschappen diamantgereedschap kopen gereedschap zaagmachines
 • Onze service

  Wist je dat je bij Eelen mag rekenen op een
  uitstekende service? Je kunt je gereedschap bij ons
  testen �n herstellingen of onderhoud zijn mogelijk. diamantgereedschap diamantgereedschappen diamantgereedschap kopen gereedschap zaagmachines

 • Top materiaal

  Ben je professional of doe-het-zelver?
  Profiteer dan van onze kwaliteitsvolle gereedschappen
  voor al jouw werken en neem een kijkje in de catalogus. diamantgereedschap diamantgereedschappen diamantgereedschap kopen gereedschap zaagmachines

 • Ons aanbod

  Professionele bouwproducten, gereedschappen of bouwmachines
  nodig? Bij Eelen kan je ze zowel kopen als huren.
  Ontdek snel het gamma in de catalogus!diamantgereedschap diamantgereedschappen diamantgereedschap kopen gereedschap zaagmachines

Duurzame diamantgereedschappen

We kunnen het niet ontkennen: de bouw- en verbouwsector is enorm afhankelijk van betrouwbaar gereedschap. Gelukkig is Eelen de uitgelezen plek om kwaliteitsvol diamantgereedschap te kopen of te huren! Want we kunnen met trots zeggen dat we enkel met merken en gereedschappen werken waar we zelf 100% achterstaan. Benieuwd naar ons aanbod? We stellen je onze collectie diamantgereedschap voor.

 

Diamantgereedschap van boor tot frees

Wanneer je voor Eelen kiest om jouw vakkundig diamantgereedschap te kopen of te huren, mag je zeker zijn dat ons team je te woord staat. Al je vragen over het productievermogen van boren worden tot in de kleinste details beantwoord. Waaruit bestaat ons assortiment diamantgereedschap nu? Wel, zowel tegelboren, diamantboren als diamantboormachines vind je terug in onze shop. Daarnaast tref je bij Eelen een komschijf, voegenfrees, doorslijper of betonschuurder aan die geschikt is voor jouw klus.

 

Diamantgereedschap: tal van zaagmachines

Eelen is de ideale partner voor al jouw professionele zaagmachines. In onze gereedschap winkel kunnen vakmannen of doe-het-zelvers niet enkel terecht voor diverse diamantzagen en diamantschijven, ook diamantschuurmiddelen worden aangeboden. Je kunt dus bij Eelen terecht voor een doorslijper, cirkelzaag voor hout, vloerzaagmachine, statiefzaagmachine,… Noem maar op! Ook specifieke slijpschijven, om bijvoorbeeld ijzer door te zagen, zijn in voorraad in onze shop in Kasterlee. Kortom: elk type diamantgereedschap vind je bij Eelen.

 

Verschillende merken diamantgereedschap

Als bouwprofessional ga je liever aan de slag met diamantgereedschap van het ene merk, dan van het andere. Ben je op zoek naar een bepaald merk? Dan lijsten we alvast de toppers op waarmee Eelen in zee gaat! Denk maar aan slijpschijven van Tyrolit, zagen van Husqvarna, tegelzagen van Norton Clipper of diamantstatieven van Carat. Bovendien verdelen we duurzaam diamantgereedschap van Weka, Eibenstock, Dr. Bender, Flex en Diax.

 

Test ons diamantgereedschap uit

Wanneer je het perfecte diamantgereedschap huren of kopen wilt bij Eelen, gaat dat gepaard met een voortreffelijke service. Diamantboren of zaagmachines mag je namelijk steeds uitproberen alvorens je ze koopt. Neem dus gerust contact op voor meer informatie aangaande het assortiment diamantgereedschap of kom langs in onze winkel in Kasterlee.