Platenlift gyproclift platenlift gyproc gyproc platen
 

Een gyprocplafond of -wand plaatsen?


Een gyproc- of gipsplaten plafond of wand plaatsen is niet altijd eenvoudig. De omvangrijke gyprocplaten maken het plaatsen vaak wat onhandiger, zeker als je alleen de doe het zelf-pet opzet om aan je project te beginnen. Maar ook aannemers die dagelijks gyprocwanden of gyprocplafonds plaatsen rekenen graag op wat extra hulp.

Uiteraard bieden gyprocplaten een perfecte mogelijkheid als je een wand, vals plafond of verlaagd plafond wil plaatsen doordat de gipsplaten zich makkelijk laten verwerken en je dus vrij snel tot resultaten kan komen. Gyprocplaten zijn makkelijk te verwerken, maar dat maakt de platen vaak ook broos. Doordat men vaak zelf begint te klungelen om de platen tegen de wand of plafond aan te brengen lopen deze vaak beschadigingen op met als gevolg dat de gyprocplaten beschadigd raken en dus moeilijker bij te werken zijn.

 
 

Maak het jezelf makkelijk met een platenlift...


De ideale oplossing voor dit probleem is een gyproclift of platenlift. Een gyproc-/ platenlift stelt je namelijk perfect in staat om alleen volledige gyprocwanden of gyprocplafonds te plaatsen zonder de gipsplaten bij het verplaatsten te heftig te beschadigen.

Zeker voor het maken van valse plafonds of verlaagde plafonds kan een platenlift meteen zijn nut bewijzen. De gyproclift doet al het ondersteunende werk terwijl jij de gipsplaten vlot bevestigt.

Gereedschappen Eelen biedt u de mogelijkheid om een professionele platenlift te huren of te kopen.

Huurprijs excl. BTW

dag: 12.50
week: 50
maand: 150
 
Bekijk ook onze schuurmachine Flex voor het bijschuren van de voegen.

Ontdek ons volledige assortiment, zowel voor verkoop als verhuur, in onze winkel in Kasterlee! U bent er dagelijks welkom tijdens de ruime openingsuren.